Fargeguide

Fargesymbolikk - hva betyr fargene og hva kan din lykkeengel si om deg!

Fargenes mening kan variere fra kultur og land. Hvilke farger du velger å bruke kan si mye om deg som person.
Her kommer en liten oversikt over hva psykologien sier om de ulike fargene.
Bruke guiden under når du skal gi en Lykkeenglen i gave for å finne den perfekte fargen!


Rød
Rød er fargen til ild og blod. Fargen er forbundet med energi, fare, stryke, kraft, besluttsomhet, lidenskap, lyst og kjærlighet
Fargen er er veldig følsesmessing intens farge. 

Oransje 
Oransje kombinerer energien av rød og lykken av gul. Fargen er forbundet med glede og solskinn. Oransje representerer entusiasme, fascinasjon, lykke, kreativitet, besluttsomhet, tiltrekning, suksess, oppmuntring og stimulering.

Gul 
Gul er fargen til solskinn. Den er knyttet til glede, lykke, intellekt og energi.

Grønn 
Grønn er naturens farge. Den symboliserer vekst, harmoni, friskhet og fruktbarhet. Grønn har sterk følelsesmessig korrespondanse med sikkerhet. Mørkegrønn er også ofte knyttet til penger.

Blå 
Blå er fargen på himmelen og havet. Den er ofte forbundet med dybde og stabilitet. Det symboliserer tillit, lojalitet, visdom, selvtillit, intelligens, tro, sannhet og himmel.

Lilla 
Lilla kombinerer stabiliteten i blått og energien i rødt. Den symboliserer kraft, adel, luksus og ambisjon. Den formidler rikdom og ekstravaganse. Lilla er knyttet til visdom, verdighet, uavhengighet, kreativitet, mysterium og magi.

Svart 
Svart er forbundet med makt, eleganse, formalitet, død, ondskap og mystikk.

Hvit
Hvit er forbundet med lys, godhet, uskyld, renhet og jomfruelighet. Den anses å være fargen til perfeksjon.

Lykkeengler.no benytter cookies (informasjonskapsler). En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk.

PERSONVERN
Pre-loader